Fogyasztási cikkek

Kevés iparág van, amely olyan gyorsan fejlődik, és olyan összetett és változatos igényeket támaszt a gyártókkal szemben, mint a fogyasztási cikkek és az elektronikai iparág. A méret, a forma és a megjelenés mellett egyre fontosabb szerepet játszik maga a design is. Ezen a ponton tud a Lohmann leginkább segítségükre lenni. Innovatív ragasztóanyagaink jelenthetik a megoldást vevőink egyedi és újító tervezési ötleteire Termékeink széles körben, szinte bármire felhasználhatók. Magas minőségű ragasztószalagjaink lehetővé teszik pl egyedi és funkcionális billentyűzetek, jól funkcionáló hűtőszekrény-tömítések gyártásánál, vagy hatalmas szabadságot hozhatnak egyedi bútorok tervezésénél.

Sütő üveg ragasztás

egy gyártási technológia - három működési előny : az üveg különböző rétegeinek összeragasztása, tisztítószerek és folyadékok elleni tömítés biztosítása, valamint a különböző hőhatások okozta tágulás kompenzálása működés közben. További előny a folyékony ragasztók használatával szemben, hogy a kétoldalas ragasztószalagok használata gyorsabb és biztonságosabb.

Fogyasztási cikkek

Front panel ragasztás

egy gyártási technológiával négy működési előnyre is szert tehetünk. A különböző rétegeket közvetlenül rögzíthetjük (stancolt ragasztók alkalmazása), csökkentik a zajt, védenek a tisztítószerek és egyéb folyadékok ellen (tömítés), illetve hőkiegyenlítés működés közben. Front panelek gyártása esetében is jelentős előnyt biztosít a technológia gyorsasága és biztonsága.

Fogyasztási cikkek

Otthon és stílus

kétoldalas ragasztószalagjainkat nagy fokú megbízhatóság jellemzi. Tükörragasztás terén kb 30 éves tapasztalattal rendelkezünk. Gyors és biztonságos eljárás, ügyfeleinkkel szoros együttműködésben dolgozunk. Felületi teszteket is biztosítunk dekor-fólia és bútorgyártók részére is.

Fogyasztási cikkek